Përfaqësuesit ndërkombëtarë

Anëtarë e mëposhtëm të ICC Albania përfaqësojnë Shqipërinë në komisionet e punës dhe strukturat e tjera të ICC-së, si më poshtë;

Gjykata Ndërkombëtarë e Arbitrazhit

Fatos Lazimi — Anëtar në Gjykatën Ndërkombëtare të Arbitrazhit
1.3 Fatos Lazimi foto 1

Partner në Optima Legal & Financial
Adresa: Rr. Ibrahim Rugova, Sky Tower, Kati 8 Suita 3,
Tirana, Albania.
Tel: +355 4 2221666 /ext.151
Fax: +355 4 273536

Email:  f.lazimi(at)optima-al.com
Website: www.optima-al.com


Komisioni i Bankingut

Për t’u bërë anëtar i Komisionit të Bankingut të ICC Global, ju duhet të jeni anëtar i ICC Albania. Për t’u anëtarësuar kontaktoni në info(at)icc-albania.org.al.

Artan Hajdari — Anëtar i Komitetit Ligjor i Komisonit të Bankingut

Artan hajdariPartner në Haxhia & Hajdari Attorneys at Law
Adresa: Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”
Kullat Binjake,nr. 2, Suite 9/1
P.O.Box 123, Tiranë, Shqipëri
Telefon: +355 42 280 170
Fax: +355 42 280 171
Email:  artanhajdari(at)lawfirmh-h.com.al
Website: www.lawfirmh-h.com.al


Renata Leka — Anëtare e Komitetit Ligjor të Komisionit të Bankingut

Renata LekaPartner pranë Boga & Associates
Adresa: Ibrahim Rugova Street, Green Park, Tower I
P.O.Box 8264
Tirana, ALBANIA
Telefon: +355 4 225 1050
Fax: +355 4 225 1055

Email:  rleka(at)bogalaw.com
Website: www.bogalaw.com


Ndue Maluta — Anëtar i Grupit të Pajtueshmërisë së Komisonit të Bankingut

Ndue MalutaDrejtor i Grupit të Manaxhimit të Riskut në BKT
Oficer i Pajtueshmërisë i BKT-së
Adresa: Bulevardi “Zhan d’Ark”,
Tiranë, Shqipëri
Telefon: 355/4/ 2 250 955
Fax: 355/4/ 2 250 956
Reuters: NCAT
SWIFT Code: NCBAALTX
Email: nmaluta(at)bkt.com.al
Website: www.bkt.com.al


Komisioni i Arbitrazhit dhe Zgjidhjeve Alternative të Mosmarrëveshjeve (ADR)

Për t’u bërë anëtar i Komisionit të Arbitrazhit dhe ADR, ju duhet të jeni anëtar i ICC Albania. Për t’u anëtarësuar kontaktoni në info@icc-albania.org.al

Jonida Skendaj — Anëtare e Komisionit

Jonida SkendajPartner pranë Boga & Associates
Adresa: Ibrahim Rugova Street, Green Park, Tower I
P.O.Box 8264
Tirana, ALBANIA
Telefon: +355 4 225 1050
Fax: +355 4 225 1055

Email:  jskendaj(at)bogalaw.com
Website: www.bogalaw.com


Neritan Kallfa — Anëtar i Komisionit

Albania_NKPartner pranë Tonucci & Partners
Adresa: Torre Drin , Rruga Abdi Toptani
Tirana, ALBANIA
Telefon: +355 4 225 0711
Fax: +355 4 225 0713

Email:  nkallfa(at)tonucci.com
Website: www.tonucci.com